Одбојкашка репрезентација Ирана

У оквиру припрема за такмичења која их очекују ове године чланови мушке одбојкашке кадетске репрезентације Ирана налазе се у Београду и тренирају у Националном тренинг центру Републичког завода за спорт. Након првог дела припрема одржаним на Копаонику, репрезентативци Ирана ће боравити у Београду десет дана. Младим одбојкашима су на располагању све погодности које пружа Национални тренинг центар, хала, теретана, базен и могућност за одигравање припремних утакмица.

Јуче су у склопу припрема за Азијско првенство које их очекује од 13 – 21. маја у Техерану одиграли пријатељску утакмицу против кадетске репрезентације Београда. Азијско првенство је и квалификациони турнир на којем ће бити познат и последњи шести учесник Олимпијских игара младих које ће бити одржане од 21 – 26. августа у Сингапуру.

Мушка кадетска репрезентација Србије, као актуелни Светски шампион, већ је изборила наступ на Олимпијским играма младих. Поред Србије, у мушкој конкуренцији играће и Француска, шампион Европе 2009, Аргентина, вицешампион Јужне Америке 2009, Куба, победник квалификационог турнира Северне и Средње Америке (НОРСЕКА) и ДР Конго, победник квалификационог турнира у Африци.

У оквиру сарадње са Одбојкашким савезом Србије а захваљујући српским стручњацима који раде у иностраним спортским федерацијама, у случају Ирана то је прослављени одбојкашки стручњак Јовица Цветковић, репрезентативци Ирана већ трећу годину за редом гостују у Београду. Крајем маја очекује се и долазак јуниорске репрезентације Ирана, који ће као и кадети тренирани у Националном тренинг центру. 
Контакт

Незнаног јунака 32
11040 Београд

Телефон: + 381 11 3672 564  
2660 386  
Факс: + 381 11 2666 980  

E-mail: info@iran.rs
  nur@iran.rs
persijski@iran.rs

Web: iran.rs
  iriran.me
iran.mk


Како да нас пронађете... 
(мапа)