Почетак уписа на курс персијског језика за 2017/18. годину

Среда, 20. септембар 2017. године


 

 

Центар за учење персијског језика

 
Услови и карактеристике курсева персијског језика
за школску 2017/18 годину

 

Све заинтересоване за персијски језик и културу Ирана обавештавамо да почињу курсеви за учење персијског језика при Културном центру И.Р. Иран за школску 2017/18. годину.

Карактеристике курсева и услови уписа на курсеве су следећи:


А. Карактеристике курсева


1. Курсеви за учење персијског језика одржавају се на више нивоа и трају четири године.

2. Сваки курс траје једну школску годину, а настава се одржава у два семестра, у складу са наставом на факултету: од октобра до краја јануара и од фебруара до јуна месеца.

3. Датум почетка наставе биће објављен до 18. октобра 2017. године. О тачној локацији полазници ће бити обавештени након завршетка уписа.

4. Настава се на сваком курсу одржава два пута недељно по 75 минута.

5. На крају првог семестра, у фебруару месецу, одржава се тест провере савладаног градива и напретка у учењу.

6. На крају другог семестра, у јуну месецу, биће одржан завршни тест у писменом и усменом облику, ради издавања сертификата о завршеном нивоу курса.

7. По завршетку сваке школске године полазницима који успешно положе завршни тест биће издат сертификат са печатом Универзитета "Џон Незбит" и Културног центра И.Р. Иран у Београду.

8. Током курса биће одржаване различите радионице за унапређење знања персијског језика, разни културни програми (књижевне и поетске вечери, пројекције филмова, предавања, промоције књига и наставни излети), као и пружање електронске подршке у учењу путем помоћних е-маилова, при чему су све наведене активности бесплатне.

 

Б. Услови уписа

Упис на курсеве се одвија у две фазе, при чему су обе фазе обавезне за све заинтересоване:

1. Електронско пријављивање: У првој фази заинтересовани су дужни да на сајту Културног центра попуне формулар за пријаву на курс. Електронско пријављивање врши се до 18. октобра 2017. године

2. Лично пријављивање: У другој фази заинтересовани су дужни да лично дођу у просторије Културног центра И.Р. Иран од понедељка 2. до четвртка 18. октобра, ради плаћања трошкова уписа и преузимања уџбеника. 

 

В. Трошкови уписа


1. За студенте, уз приложен индекс односно студентску картицу, 3.000 динара за целу школску годину.

2. За све остале, 5.000 динара за целу школску годину.

3. Износ школарине обухвата двосеместралну наставу, уџбенике и наставни материјал и издавање сертификата на крају школске године.

4. Полазници који у првом семестру покажу добре резултате и напредак у учењу остварују 50% попуст на школарину у другом семестру. 
 

Напомена:


* Свечано отварање курса персијског језика биће одржано пре почетка наставе, а о месту и времену свечаног отварања полазници ће бити благовремено обавештени.
 
Контакт

Незнаног јунака 32
11040 Београд

Телефон: + 381 11 3672 564  
2660 386  
Факс: + 381 11 2666 980  

E-mail: info@iran.rs
  nur@iran.rs
persijski@iran.rs

Web: iran.rs
  iriran.me
iran.mk


Како да нас пронађете... 
(мапа)