Културни центар Ирана на 13. Међународном сајму књига у Подгорици

Понедељак, 14. мај 2018. године
Културни центар И. Р. Иран у Београду и ове године је учествовао на Међународном сајму књига у Подгорици који је одржан од 7. до 14. маја. Као и током ранијих излагања, Културни центар Ирана је и овог пута посетиоцима и свим заинетерсованим за иранску књижевност и културу понудио своје богато издаваштво.

Осим тога, бројни посетиоци Подгоричког сајма књига имали су прилику и да погледају богато илустроване монографије о иранској култури и друге материјале као што су постери са репродукцијама великих персијских минијатуриста, уникатне и калиграфске декорисане примерке Часног Кур'ана и великих дела персијске књижевности, музичке, филмске и едукативне мултимедијалне дискове.

Након отварања 13. Међународног сајма књига у Подгорици штанд Културног центра Ирана у Београду посетио је црногорски министар за културу г. Александар Богдановић, који је у разговору са г. Мохамадом Хосеином Ансаријем, в.д. директора Културног центра И. Р. Иран, изразио своје задовољство сталним учешћем Културног центра Ирана и презентацији иранске књижевности и културе на овом Сајму. 
Контакт

Незнаног јунака 32
11040 Београд

Телефон: + 381 11 3672 564  
2660 386  
Факс: + 381 11 2666 980  

E-mail: info@iran.rs
  nur@iran.rs
persijski@iran.rs

Web: iran.rs
  iriran.me
iran.mk


Како да нас пронађете... 
(мапа)