Са радом почео Први интернационални фестивал штампаних медија
за жене исламског светаПрви интернационални фестивал штампаних медија за жене исламског света под називом "Жена, медији и блага моћ" почео је јуче у иранској престоници Техерану.


ИQНА наводи да се цели фестивал одржава у просторијама Националног архива И.Р. Иран. На свечаној академији поводом почетка рада фестивала говор је одржала Садиqе Хиџази, секретар фестивала, а након тога присутнима се обратио министар за културу и исламску упуту И.Р. Иран сејед Мохамад Хосеини. Овом фестивалу присуствују представнице магазина за жене из Аргентине, Египта, Русије, Индонезије, Судана, Киргизије, Косова, Татаристана, Тајланда, Ирака, Белгије, Босне и Херцеговине, Пакистана, Либана, Таџикистана, Гане, Сомалије, Сирије, Туниса, Казахстана, Француске и домаћина И.Р. Иран.

Међу темама које ће се обрадити на овом фестивалу су "Нови исламски закони и улога времена у истом", "Анализа данашњих услова у исламском свету, потребе и капацитети у сектору штампаних медија", "Активности савремених западних штампаних медија", "Анализа стила исламског и западњачког живота", "Анализа последњих дешавања у исламском свету и посланица муслимана" и "Тренутно стање у капиталистичком свету и обавеза муслимана у односу на покрет Вол Стрит". 
Контакт

Незнаног јунака 32
11040 Београд

Телефон: + 381 11 3672 564  
2660 386  
Факс: + 381 11 2666 980  

E-mail: info@iran.rs
  nur@iran.rs
persijski@iran.rs

Web: iran.rs
  iriran.me
iran.mk


Како да нас пронађете... 
(мапа)